Kansas City Chiefs Magyarországi Rajongói Oldal

A Tampa elleni vereségről néhány gondolat

2016. november 23. - Moncikutya

Nyilván probléma volt, hogy Marcus Peters nem játszott. Peters versenyben van az év védőjátékosa címért, ha láttad a Carolina elleni labdaszerzését, akkor tudod miért. Még a Carolina elleni meccs utolsó negyedében szenvedett csípősérülést, és egészen vasárnapig kétséges volt a játéka. Végül a meccs előtt úgy határozott az edzői stáb, hogy nem játszhat. Így Mike Evans tampai WR nyugodtan fickándozhatott a pályán, 105 yardig jutott.
A meccs közben Dee Ford linebacker, aki a sack listát vezeti a csapatban, a 3. negyedben combhajító húzódással véglegesen kiszállt.
De még fájdalmasabb volt Alex Smith QB negyedik negyedes, end zone-ban eldobott interception-je. Megint azt az ötlettelen, sótlan, minimál játékot láttuk tőle, és az offense-től, aminek legnagyobb erőssége a labdabiztonság lenne. Ez az óriási gond az offense-el, mivel nincsenek nagy játékok, ezek a kis hibák sem férnek bele.
A Tampa elleni meccset fix győzelemre vettük, sajnos ezek után csak nehezebb ellenfelek jönnek.
Denver Broncos oda-vissza, Atlanta, Oakland, Tennesse és San Diego. Nem lesz könnyű menet.
Az adhat okot némi optimizmusra, hogy úgy tűnik, az erősebb ellenfelek ellen mindig jobban összekapja magát a csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://chiefs.blog.hu/api/trackback/id/tr3911993190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása